Doorgaan naar inhoud

Zomerbundel: drie thrillers [e-Book]

All-inclusieve, Zomertijd, De vlucht

Zomerbundel: drie thrillers - Suzanne Vermeer
e-Book
Nieuw vanaf 14,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
14,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Drie spannende zomerthrillers voordelig in één bundel: All-inclusive, Zomertijd en De vlucht voor € 14,99 ipv € 20,85

All-inclusive - Jeroen en Chantal vertrekken met hun tweeling op een all-inclusive vakantie in Turkije. Maar dan slaat het noodlot toe. Jeroen, die heeft beloofd op de kinderen te letten, valt in slaap en in die tijd verdrinken de tienjarige Max en Dennis in het zwembad. Hun leven verandert in een nachtmerrie. Terwijl Jeroen zich in zichzelf terugtrekt, krijgt Chantal te horen dat de dood van Max en Dennis vermoedelijk geen incident was. Langzaam maar zeker ontdekt ze welke schokkende praktijken grote hotelketens hanteren om het all-inclusive systeem tot een succes te maken.

Zomertijd - Koen en Isabel hebben allebei een zeer verantwoordelijke en drukke baan. Wanneer de schoolvakantie aanbreekt moeten ze voor één week een logeeradres voor hun dochtertje Bibi regelen. Op aanraden van een collega brengen ze haar naar een zomerkamp. Dan krijgen ze het telefoontje dat Bibi is verdwenen… En als ze haar dochter ooit nog terug wil zien, zal Isabel een hoge persoonlijke prijs moeten betalen.

De vlucht - Dagmar werkt met plezier als stewardess en woont samen. Tot ze erachter komt dat haar vriend vreemdgaat. En dat verraad is pas het begin. In de daaropvolgende weken verspreidt Ruben allerlei leugens over haar. Vrienden laten haar als een baksteen vallen en haar werkgever ontvangt klachten van collega’s en passagiers. Dan krijgt Dagmar een schokkend telefoontje uit Mallorca. Haar vriendin Marianne, die daar als reisleidster werkt, is vermoord. Dagmar is vastbesloten de waarheid te achterhalen en reist af naar het vakantie-eiland. Daar komt ze terecht in een criminele wereld…


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    A.W. Bruna Uitgevers
  • ISBN:
    9789044973945
  • Bindwijze:
    EPUB met digitaal watermerk
  • Aantal Pagina's:
    784
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    April 2015
  • Rubriek: