Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Zie wie ik ben - Cis Van Peer, Stef Renodeyn
Zie wie ik ben - Cis Van Peer, Stef Renodeyn

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Terra - Lannoo, Uitgeverij
 • ISBN:
  9789401400046
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  160
 • Genre:
  Psychologie

Zie wie ik ben

autisme in woord en beeld

Cis Van Peer, Stef Renodeyn

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 15,00.

Omschrijving

'Ik zie pluspunten in die rare hersenkronkels en die andere manier van denken: ze stimuleren mijn creativiteit. Ik ben er zeker van dat ik mijn autisme zal kunnen integreren in mijn leven. Er zijn mensen die alleen maar mijn autisme zien en niet langer de Annelies die zo veel meer is. Zover mag het bij mij niet komen. Ik ben Annelies... met een klein stukje autisme.' Nog te vaak leeft het beeld dat autisme gelijk zou staan aan extreme geslotenheid, waarbij de betrokkene helemaal in een eigen wereld vastzit. Maar autisme verschijnt in veel meer vormen dan dit klassieke plaatje. Zie wie ik ben wil de gangbare stereotypen doorbreken en de mensen achter het autisme laten zien. Centraal staat de vraag hoe ze zich een weg banen door een voor hen vreemde en vaak vijandige wereld. Waar voelen ze zich thuis? Waar vinden ze - letterlijk en figuurlijk - houvast en zekerheid? Fotograaf Stef Renodeyn heeft zelf autisme. In zijn foto's weet hij op een heel eigen manier de kern van autisme te vatten. Cis Van Peer gaat op zoek naar het verhaal achter de beelden en zorgt voor acht indringend geschreven portretten.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Gent
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 15,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Er is geen Nieuw aanbod gevonden.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht