Zelf brood bakken
Koop Tweedehands
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Omschrijving
ABC van het ambachtelijke bakken - deeg maken met de broodmachine - 101 heerlijke broodrecepten. Brood neemt in onze dagelijkse voeding een belangrijke plaats in. Veel mensen zijn echter uitgekeken op het brood dat in winkels wordt verkocht en willen graag zelf aan de slag. Zelfgebakken brood is beter van smaak, goedkoper en bovendien kiest u zelf welke ingrediënten erin verwerkt zijn. Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit op uw bord krijgt! Met dit rijk geïllustreerde boek is zelf brood bakken geen enkel probleem. Bij elk recept staan de benodigdheden, een duidelijke beschrijving van de bereidingswijze, de bakmethode, de bereidingstijd en de eigenschappen van het brood vermeld. Behalve allerlei recepten voor gistdeeg- en zuurdesembroden, vindt u in dit boek tal van originele recepten voor zoete broden en kleine broodjes: vierkorenbrood, pindabrood, krentenbrood, Russisch komijnzaadbrood, tarwe- en roggebrood, zesgranenbrood, brioches en nog veel meer.
Specificaties
- Auteur:
- ISBN:9789044709933
- Bindwijze:Gekartonneerd
- Aantal Pagina's:160
- Druk:1e
- Publicatiedatum:Juni 2005
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.