Doorgaan naar inhoud

Windows 8.1 voor Dummies

Windows 8.1 voor Dummies - Andy Rathbone
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie Voor Dummies

Omschrijving

Microsoft heeft met Windows 8.1 enkele belangrijke nieuwe functies geoptimaliseerd. In deze bestseller over Windows 8.1 worden alle nieuwtjes tot in detail uitgelegd. Of je Windows nu voor het eerst gebruikt, of wanneer je overstapt van Windows Vista, Windows 7, Windows 8 of een oudere versie, dit boek helpt je bij alles wat je wilt doen in Windows 8.1.

Je komt alles te weten over de verbeterde interface, de nieuwe Start-knop, je persoonlijke instellingen, je leest alles over het werken met programma's en bestanden, je gaat het web op, je maakt kennis met social media en gaat aan de slag met muziek, foto's, films en nog veel meer.

Geen enkel ander boek bevat zoveel informatie over Windows 8.1. Bovendien worden handige diensten als Windows SkyDrive en de Windows Store voor apps niet overgeslagen. Dit boek is ook geschikt voor laptop- en tabletgebruikers en is te gebruiken voor alle edities van Windows 8.1.

Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van Windows voor Dummies: het bestverkochte computerboek ooit. Zijn boeken hebben miljoenen mensen, thuis en op het werk, met Windows op hun computer geholpen.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.