Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Wijs waterwennen - An Taets, Silke Plaetinck, Shela Van Puyvelde
Wijs waterwennen - An Taets, Silke Plaetinck, Shela Van Puyvelde

Specificaties

Wijs waterwennen

oefenstof

An Taets, Silke Plaetinck, Shela Van Puyvelde

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

Wijs waterwennen staat voor het wennen aan water op een creatieve, brede en doordachte manier. Deze visie wordt gedragen door alle onderwijsinstellingen in Vlaanderen. Met dit boek willen de auteurs waterwennen kaderen binnen de nieuwe leerlijn zwemmen. De aandacht gaat hierbij uit naar de rijke motorische ontwikkeling van het kind (zowel op het droge als in het water) en is gericht op een veilige en speelse sfeer (watersafety).
Wijs waterwennen bevat praktische en inhoudelijke richtlijnen voor 3- tot 7-jarigen en richt zich tot LO-leerkrachten, kleuteronderwijzers en beginnende lesgevers waterwennen. De oefenfiches zijn ingedeeld in 3 bouwstenen en 3 vaardigheden. De overzichtelijke lay-out van iedere fiche maakt ze begrijpelijk voor iedereen met of zonder voorkennis van het waterwennen.
BAAN VIER is een organisatie van Filip Roelandt, Peter Van Gerven, Bart Soons en Reinout Van Schuylenbergh.
AN TAETS studeerde af aan de VUB als Licentiate Lichamelijke Opvoeding en doceert watergewenning aan de AP Hogeschool. Als gewezen zwemster en trainster op recreatief niveau bouwde ze de nodige ervaring op om op professioneel vlak vernieuwend en gedifferentieerd met haar studenten Kleuteronderwijs aan de slag te gaan.
SILKE PLAETINCK volgde haar opleiding Lichamelijke Opvoeding aan de UGent en verrijkte haar inzichten rond bewegen in het water door extra opleidingen. Ze bouwde ervaring op door het geven van zwemlessen aan kinderen en tracht op professioneel vlak de zwemmicrobe aan studenten LO en kinesitherapie door te geven aan de AP Hogeschool en UGent.
SHELA VAN PUYVELDE is afgestudeerd als Master in de Lichamelijke Opvoeding aan de UGent. Ze is sinds haar opleiding gepassioneerd door het geven van zwemlessen aan kinderen en volwassenen zowel op recreatief als op pre-competitief niveau. Als ambassadeur van het Multimove-concept draagt ze de brede motorische vorming van kinderen hoog in het vaandel, wat zich uit in haar lessen aan Howest en HoGent.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht