Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
What would Jamie do? - Jamie Li
What would Jamie do? - Jamie Li

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Spectrum
 • ISBN:
  9789000357932
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Aantal Pagina's:
  224

What would Jamie do?

Over alle ballen hoog houden en een sexy leven leiden

Jamie Li

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback   Nieuw vanaf € 20,00.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Ook influencer Jamie Li is mooi en houdt van luxe. Maar Jamie Li runt, naast een instagramwaardig leven, ook een huishouden met twee kinderen. Haar dieet verliest het met regelmaat van een burger (en daar doet ze vaak live verslag van) en ze laat ons vaak getuige zijn van een leven dat niet altijd glitter & glamour is. Maar hoewel the struggle real is... Het leven kun je óók te lijf gaan in de juiste jeans, leuke crop top en sexy hakken. Soms dansend tijdens de Fashion Week, soms in je eigen badkamer hard meezingend met Broederliefde of Ronnie Flex. Soms verjaardagstaarten bakkend voor je koters, soms mijmerend in de mooiste hotels.

Jamie Li charmeert met haar humor, eerlijkheid en stijl zowel collega-influencers, als BN'ers, als sceptici. Een vrouw waar je áltijd energie van krijgt. Weet je ook even niet meer hoe je alle ballen in de lucht kunt houden én ook nog stijlvol en sexy blijft? Denk dan: what would Jamie do?

Jamie Li is de oprichter van QUARTER magazine en tevens freelance journalist. Ze schrijft teksten voor tijdschriftentitels als LINDA., Grazia, Beau Monde, Happy in Shape en natuurlijk voor haar eigen QUARTER. Daarvoor werkte Jamie vijf jaar voor mediagigant Sanoma Media waarvan vier jaar als beauty & style editor voor glossy tijdschrift Beau Monde.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Er is geen Tweedehands aanbod gevonden.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 20,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht