Doorgaan naar inhoud

Werken met vis

Werken met vis - Bart Van Olphen
Gekartonneerd
Tweedehands vanaf 25,00

Koop Tweedehands

Amsterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
29,50
Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
29,50
Centraal Magazijn
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
25,00
i
scheur in achterzijde omslag
Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
29,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Werken met vis helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Werken met vis allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen.- Technieken om vis schoon te maken- Meer dan 90 basisbereidingen- Duidelijke stap-voor-stap-foto's- Koude en warme sauzen- Traditionele visrecepten Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart van Olphen in de vis. De afgelopen tien jaar zette Van Olphen zich in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. Zijn horeca-ervaring en kennis van vis combineert hij in zijn veelgeprezen kookboeken. Na Fish Tales, bekroond met de Gourmand Best Cookbook of the World Award, volgde Het Nederlands viskookboek. Voor dit boek ontving hij naast de Gouden Tulp, de prijs voor het beste informatieve boek van het jaar, een Gourmand-nominatie en is hij genomineerd voor Kookboek van het Jaar.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.