Doorgaan naar inhoud

Wentelwereld

Wentelwereld - Peter Nys
Hardback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Freek Holtrust baalt als een vogel met hoogtevrees. Zijn ouders willen verhuizen, zijn opa is overleden, en zijn school is zo boeiend als een baksteen. Op zoek naar spanning, ontvlucht hij 's nachts zijn huis: het avontuur tegemoet!
Freek krijgt zijn zin, want zonder het te weten passeert hij een geheime poort. Zo belandt hij in Wentelwereld, in de vijftiende eeuw na het Ontluiken van de Kennis. Hij ontmoet de beeldschone Ax, die hem vertelt dat hij een reiziger is - iemand die tussen verschillende werelden kan bewegen. Freek gelooft er niets van, maar wordt snel overtuigd wanneer hij oog in oog staat met vreemde Wentelwereld-volkeren als de Alvrinii en de Garmisjen - om van de grondels, gruwgrocs en duinmieren nog maar te zwijgen.
De komst van een reiziger ontgaat echter ook de Kraai en Rodolpho Bracchiuss niet, de twee zwarte magiërs die op het punt staan heel Wentelwereld aan hun wil te onderwerpen. Ze gaan meteen tot actie over, want de enige die hun plannen nog kan dwarsbomen, is reiziger Freek Holtrust.

Spring op de rug van een draak en laat dit overdonderende fantasy-debuut je meenemen naar onbekende werelden. Alleen voor avonturiers die niet bang zijn voor het onbekende. Voor lezers vanaf 12 jaar.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.