Doorgaan naar inhoud

Wat komt er na de dood

de kunst van leven en sterven

Wat komt er na de dood - Anselm Grün
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

‘Leven onze zielen na de dood verder?’ ‘Bestaat er echt een paradijs?’ ‘Is er sprake van een eeuwig leven?’ Het zijn vragen die veel mensen zich stellen, of ze nu christelijk zijn of niet. Anselm Grün geeft antwoorden vanuit een psychologische, een filosofische en een theologische invalshoek.

Ook aan de hand van beelden uit de Bijbel beschrijft Grün wat we zouden kunnen verwachten. Zijn voorstellingen helpen ons erbij ons huidige leven bewuster vorm te geven. Zo kan onze angst voor de dood veranderen in hoop en kalmte. Grün beschrijft bovendien hoe wij stervenden op de weg naar ‘Gods heerlijkheid’ kunnen begeleiden. Het is volgens de auteur voor stervenden en hun verwanten belangrijk, te merken dat hun angst en gevoelens serieus genomen worden en dat zij zich echt geborgen kunnen voelen.

Anselm Grün is monnik in een benedictijnerklooster in Beieren, Duitsland. Hij combineert de benedictijnse spiritualiteit met inzichten uit de psychologie en oosterse meditatie. De zoektocht naar levenskunst en geluk is daarbij een belangrijk thema. Grüns frisse kijk op een eeuwenoude traditie spreekt heel veel mensen aan. Zijn boeken zijn wereldwijde bestsellers.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.