Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Wali Sanga - H.A. van Hien, Patrick Baas
Wali Sanga - H.A. van Hien, Patrick Baas

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Books4You BV
 • ISBN:
  9789491014406
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Aantal Pagina's:
  260
 • Genre:
  Spiritualiteit

Wali Sanga

de Javaanse geheime leer

H.A. van Hien, Patrick Baas

Beoordeel dit boek ook!
Hardback   Nieuw vanaf € 14,95.

Omschrijving

Wali sanga. De Javaanse geheime leer - H.A. van Hien & Patrick Baas

"Hier in Java noemen ze het 'dat waar je niet over spreekt'. En het is overal. Het schuilt in de grond. Het sist in de vulkaan. Het komt aanwaaien met verre winden. Het ruist aan met de regen. Het rolt aan met de donder. Het zweeft van ver uit de horizon over de eindeloze zee en het is vooral te zien in de ogen van de Javaan. En het knaagt als een vergif van vijandschap aan lichaam, ziel en leven van de Europeaan. Stil bestrijd het deze overwinnaar. Heel langzaam sloopt het hem. Daar waar je niet over spreekt. Het is de stille kracht".

Met deze woorden begon de televisieserie 'De Stille Kracht' in de jaren '70. Deze serie, die het Indonesische geloof in witte en zwarte magie in beeld bracht, fascineerde menig Nederlander. Evenals de televisieserie Kris Pusaka. Hoewel deze esoterische kunst, die ook wel de Stille Kracht wordt genoemd, door de Nederlanders vaak als inheems bijgeloof wordt afgedaan, is er voor de Indonesiƫrs en menig Indo niets reƫler dan het bestaan ervan.

Honderden jaren geleden werd er op Java een heilig schrift opgetekend waarin de werking van deze geheime Javaanse leer uitvoerig werd beschreven inclusief de formulieren voor het gebruik van de witte magie. De samenstellers werden door de Javanen Wali Sanga genoemd - ofwel de negen heiligen van Java - en worden tevens beschouwd als de grondleggers van de pencak silat. Door de eeuwen heen werden er meer stukken gevonden. Aan het begin van de 20e eeuw stelde de Nederlander H.A. van Hien deze samen tot een boekwerk.
In uw handen houdt u de vierde herdruk van dit historische boek met daarin een aantal belangrijke aanvullingen.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Er is geen Tweedehands aanbod gevonden.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 14,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

5 van 5 sterren

Gebaseerd op 1 beoordeling.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht