Doorgaan naar inhoud

Vlees, wild en gevogelte

Europa's chef-koks presenteren

Vlees, wild en gevogelte - J. Koolbergen, R.M. van Hattum
Gekartonneerd met stofomslag
Tweedehands vanaf 12,00

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
12,00
i
Zonder stofomslag
Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
15,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie Europa's chef-koks presenteren

Omschrijving

Met zijn meer dan 150 recepten voor vlees, wild en gevogelte, is dit boek een ontdekkingsreis door het culinaire Europa en brengt het uitgelezen specialiteiten van bekroonde topkoks in uw eigen keuken. Niet minder dan 94 chef-koks van gerenommeerde toprestaurants uit 14 landen tekenen voor deze bijzondere verzameling recepten.
In de reeks Eurodélices ontvouwt zich een fascinerend panorama van de gastronomische cultuur van de Oude Wereld, waaronder ook de heerlijkste Europese recepten voor vlees, wild en gevogelte. Of het nu lamsfilet in een kruidenjasje, reerug met truffel, of gevuld mesthoen op Baskische wijze betreft, onder de recepten uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland zal iedereen wat van zijn gading kunnen vinden - licht verteerbaar, meer of minder gekruid, hartig, of echte winterkost.
De in Eurodélices - VLEES, WILD & GEVOGELTE verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.