Doorgaan naar inhoud

Van klacht naar kans [e-Book]

Verbeter je leven door naar je lijf te luisteren

Van klacht naar kans - Juriaan Galavazi
e-Book
Nieuw vanaf 12,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
12,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

In ‘Van klacht naar kans' geeft Juriaan Galavazi, een trendsettende huisarts, zijn nieuwe visie op klachten.

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe en somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders.

Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Huisarts Juriaan Galavazi leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Huisarts Juriaan Galavazi is gespecialiseerd in coaching en holistische geneeskunde. De reguliere geneeskunde is en blijft de basis van zijn praktijk, maar hij biedt de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken. Met zijn coachingsprogramma’s helpt hij mensen om zich zowel lichamelijk als geestelijk fit te voelen.

‘De reguliere geneeskunde is en blijft de basis, maar ik bied de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken.’ – Juriaan Galavazi




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.