Doorgaan naar inhoud

Toetsen in het hoger onderwijs [e-Book]

Toetsen in het hoger onderwijs - Henk van Berkel
e-Book

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Niet beschikbaar

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Dit boek geeft een breed overzicht van toets- en beoordelingsvormen in het hoger onderwijs. Ook beschrijft het verschillende aspecten van toetsen en het toetsproces. Het boek geeft handreikingen en praktijkvoorbeelden. Daarmee is het een praktische en inspirerende informatiebron voor opleidingen, examencommissies, toetscommissies en (aankomende) docenten.

In deze vierde druk staan nieuwe hoofdstukken over onder meer de kwaliteitspiramide, het samenwerken bij toetsontwikkeling, het toetsen van creativiteit en over de rechtsbescherming van examinandi. De hoofdstukken over digitaal toetsen en ervaringscertificaten (EVC) zijn herschreven. Bijvoorbeeld met extra informatie over flexibel onderwijs. In ieder hoofdstuk is veel aandacht voor de rol van de docent.

Toetsen in het hoger onderwijs kan gebruikt worden om een goed toetsbeleid op te zetten en uit te voeren. Daarmee is het geschikt om het certificaat Basiskwalificatie Examinering (BKE) en het Seniorkwalificatie Examinering (SKE) te behalen. Het boek is toegankelijk en daarom ook goed bruikbaar voor toetsconstructie in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.



Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Bohn Stafleu van Loghum
  • ISBN:
    9789036816793
  • Bindwijze:
    EPUB met digitaal watermerk
  • Aantal Pagina's:
    378
  • Druk:
    4
  • Publicatiedatum:
    Mei 2017


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.