Doorgaan naar inhoud

Tegendraads

Jack Reacher thriller - Verkorte versie

Tegendraads - Lee Child
Luisterboek (MP3)

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als Luisterboek

Niet beschikbaar

Omschrijving

Hook Hobie dankte zijn hele leven aan een geheim van bijna dertig jaar oud...

Jack Reacher is als klusjesman in volstrekte anonimiteit neergestreken in Key West, Florida. Het bevalt hem dan ook helemaal niet dat privédetective Costello navraag naar hem doet. Wanneer Costello even later vermoord wordt aangetroffen, beseft Reacher dat het weer tijd is om op te stappen. Maar twee vragen zitten hem dwars: wie is Costello’s opdrachtgeefster, de geheimzinnige mevrouw Jacob? En wat is haar link met Hook Hobie, een levensgevaarlijke oplichter?

Wanneer Reacher het spoor volgt, geholpen door de slimme en mooie Jodie, wordt steeds duidelijker dat de inzet hoog is: de broodwinning van een hele gemeenschap...

Lee Child heeft met zijn hoofdpersoon Jack Reacher een charismatische hoofdpersoon gecreëerd: eerlijk, intelligent, een loner en bovenal iemand die niet tegen onrecht kan.

Ron Brandsteder is een verklaard fan van de Reacher-serie: “Ik heb alle 15 boeken gelezen, en ik vind Jack Reacher zo’n heerlijk ouderwetse held, ik zou hem zelf wel willen zijn. Ik ben zelfs zover gegaan dat ik zijn schoenen, Joseph Cheaneys, heb gekocht, zodat ik in ieder geval een beetje in zijn voetsporen kan treden.”

Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Storytel Publishing Netherlands NL B.V.
  • ISBN:
    9789047611721
  • Bindwijze:
    MP3 (luisterboek)
  • Publicatiedatum:
    Juni 2011