Doorgaan naar inhoud

Tegen de zon in kijken [e-Book]

Tegen de zon in kijken - Irvin D. Yalom
e-Book
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

In zijn nieuwste boek, de climax van zijn levenswerk, snijdt Irvin D. Yalom de kwesties aan van sterfelijkheid en dood. Op buitengewoon inspirerende en bemoedigende wijze legt hij uit hoe we iets wat voor ons allemaal even finaal als onvermijdelijk is kunnen leren begrijpen en accepteren.

Yalom laat zien hoe een bewustwordingservaring als een droom, een verlies (ontslag, scheiding, een gedwongen verhuizing), een traumatische ervaring (een natuurramp, een ongeluk), de dood van een dierbare, ziekte, of gewoon de naderende ouderdom, een keerpunt kan zijn op weg naar een zinvoller leven. Als mensen er tenminste de inspiratie aan ontlenen om hun prioriteiten te verleggen, zich minder zorgen te maken over onbelangrijke zaken, op te houden met dingen doen die ze niet willen doen, oprechter te communiceren met degenen van wie ze houden, de schoonheid van het leven bewuster te ervaren, en bereid te zijn meer risico's te nemen voor een bevredigender en liefdevoller leven.

In dit boek behandelt Yalom specifieke methoden en technieken om met de meest voorkomende vormen van doodsangst om te gaan. Hij geeft adviezen over hoe je kunt leren in het hier en nu te leven en te beseffen dat de invloed die wij allemaal op anderen hebben ook na ons eigen leven blijft voortbestaan.

Een even diepzinnig als inspirerend boek over het overwinnen van de universele angst voor de dood.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.