Doorgaan naar inhoud

Tachyonenergie

de weg naar totale gezondheid

Tachyonenergie - David Wagner, Gabriel Cousens
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Tachyonen doen hun werk op de plaats waar een in onbalans geraakt systeem ze het meest nodig heeft. Ze vormen de schakel tussen het leven op aarde en de volmaakte oerenergie. Deze verbinding met de zuivere scheppingskracht zorgt voor harmonie en evenwicht op alle niveaus. Doordat ze de fijnstoffelijke velden van energie voorzien, hebben tachyonen invloed op het hele organisme.

In dit boek zetten David Wagner en dr. Gabriel Cousens helder uiteen hoe tachyonen werken en welke effecten de praktische toepassing van tachyonenergie kan hebben op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. De ontdekkingen, inzichten en visies van de auteurs worden gestaafd met biologische en klinische gegevens en zullen verstrekkende gevolgen hebben voor de totale gezondheid en verjonging van lichaam, ziel en geest.

Na lezing van dit boek zal het duidelijk zijn dat tachyonenergie de bron is van alle frequenties en daarmee de bron van alle genezing.


David Wagner, die zich oorspronkelijk als researchingenieur bezighield met communicatietechnieken in de computerindustrie, is de ontdekker van het tachyoniseringsproces: een methode om bepaalde natuurlijke materialen op submoleculair niveau zodanig te herstructureren dat ze veranderen in permanente tachyonantennes.

De arts Gabriel Cousens, oprichter van het Tree of Life Rejuvenation Centre in Patagonia (Arizona, V.S.), werkt met de principes uit de voedingsleer, Ayurveda, natuurgeneeskunde, homeopathie en acupunctuur. Sinds dr. Cousens begin jaren negentig voor het eerst kennismaakte met tachyonenergie, heeft hij zich verdiept in haar vele therapeutische toepassingsmogelijkheden en geeft hij lezingen en seminars over dit onderwerp.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.