Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Sydney - M. van den Broek, T. Dekkers
Sydney - M. van den Broek, T. Dekkers

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Gottmer Uitgevers Groep b.v.
 • ISBN:
  9789025741297
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  198
 • Genre:
  Reizen
 • Illustraties:
  A. van Lit

Sydney

M. van den Broek, T. Dekkers

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 6,00.

Omschrijving

Marc van den Broek (rechts, 1955) en Tim Dekkers (1960) zijn doorgewinterde journa listen. Ze zijn sinds 2005 freelance corres pondent in Sydney. Ze berichten over Australi oor RTL Nieuws, de Volkskrant, Trouw en BNR Nieuwsradio.
Tijdens een eerdere fietstocht door Nieuw-Zeeland en Australi ebben ze meer van Down Under gezien dan de gemiddelde Australi Sinds november 2005 zijn ze echte 'Sydneysiders', inwoners van Sydney. Ze hebben daar hun eigen mediabureau opgericht (www.onderste-boven.com).
Anya van Lit (1968) studeerde fotografie en heeft als freelancer diverse fototentoonstellingen op haar naam staan. Ze fotografeert voor het dagblad Trouw, de State Library in Sydney en de National Library in Canberra. Van Lit woont afwisselend in Amsterdam en Sydney en kent de Austra lische stad daarom op haar duimpje.
Wat maakt Sydney zo onweerstaanbaar? De stad kent een gevoel van eindeloze vrij-heid en ruimte, de inwoners staan bekend om hun relaxte levenshouding. Voeg daar de verlokkingen van het water en de stranden aan toe, het mooie weer, culturele en culinaire hoogstandjes en de bijzondere schoonheid van Opera House en Harbour Bridge, en je weet: dit is een stad om intens van te genieten!
Deze stedengids geeft op een verhalende, journalistieke manier de werkelijke achter-gronden van Sydney en biedt interessante feiten en inzichten over de vele aspecten en bezienswaardigheden in de stad. Veel aandacht is besteed aan de fotografie: de professionele, eigenzinnige foto's zorgen voor een extra dimensie.
Voor de reiziger die voor het eerst 'Down Under' gaat, is deze gids een absolute aanrader. Maar ook voor mensen die Sydney al denken te kennen, levert dit boek verrassende nieuwe inzichten op.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Gent
Redelijk
?
Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1
€ 6,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Er is geen Nieuw aanbod gevonden.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht