Doorgaan naar inhoud

Strijdpunt [e-Book]

Strijdpunt - Tom Clancy, Peter Telep
e-Book
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,99
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

De Special Forces van het Amerikaanse leger staan bekend om hun gespecialiseerde training en van hun moed achter de vijandelijke linies. Maar er is een groep die nog geheimzinniger en nog dodelijker is. Een groep die bestaat uit de meest gevreesde mannen van deze planeet: de soldaten van het Ghost Recon-team.

Als de Amerikaanse ambassadeur van Colombia is ontvoerd, vecht het Ghost Recon-team zich door hordes rebellen om de man te redden. Maar tijdens hun missie ontdekken ze een nieuwe groep fundamentalistische moslims die wordt gesteund door Zuid-Amerikaanse drugskartels en rebellen. Het echte doel van de groep is veel angstaanjagender: de controle verkrijgen over strategische plekken in de Indische Oceaan en het stoppen van de oliehandel. Dit kan miljarden opleveren voor Zuid-Amerika, maar het zal ook zorgen voor economische chaos in de rest van de wereld. Terwijl de mannen van het team hun prooi achtervolgen, ontdekken ze al snel dat hun ware vijand zich nog moet openbaren...

De Amerikaan Tom Clancy is een van de succesvolste thrillerschrijvers aller tijden. Met bestsellers als De jacht op de Red October en Golf van ontzetting behaalde hij internationale roem. Clancy overleed in 2013 na een kort ziekbed, op 66-jarige leeftijd. Coauteur Peter Telep schreef eerder Zwarte lijst, naar een idee van Clancy.



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.