Doorgaan naar inhoud

Stilzitten als een kikker [e-Book]

Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders

Stilzitten als een kikker - Eline Snel
e-Book
Nieuw vanaf 12,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
12,99
Download direct dit e-book
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Omschrijving

‘Stilzitten als een kikker’ van Eline Snel staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Een miljoen kinderen hebben er al baat bij gehad: ze komen erdoor tot rust en leren hun piekergedachten te beheersen.

Net als volwassenen hebben kinderen het vaak te druk. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aanknop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Om die pauzeknop te helpen vinden schreef mindfulnesstrainer Eline Snel het boek ‘Stilzitten als een kikker’ Mindfulness voor kinderen van 5-12 jaar en hun ouders.

Het boek bevat 11 oefeningen die je kunt downloaden. De oefeningen zijn ingesproken door Eline Snel (voor Nederland) en Eva de Roovere (voor Vlaanderen). Ook heeft het een voorwoord geschreven door mindfulnessgoeroe Jon Kabat-Zinn.

‘Stilzitten als een kikker’ is een internationaal succes. Er zijn al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht in bijna 40 landen.

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven.