Doorgaan naar inhoud

Spiritualiteit en management

een andere visie op leidinggeven

Spiritualiteit en management - J. Hawley
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

'Eigenlijk had dit boek een heel recht-toe-recht-aan managementboek moeten worden, maar hoe meer ik me verdiepte in de problemen van de hedendaagse manager, des te sterker ging mij afvragen: waar draait het nu eigenlijk om?'

De wezenlijke vragen voor de manager van vandaag zijn volgens auteur Jack Hawley al lang niet meer issues als functie en structuur, maar gaan over zingeving, motivatie en attitude. Inspiratie, overtuiging, integriteit, karakter zijn doorslaggevende voorwaarden voor succes voor iedere onderneming. Hawley laat zien hoe succesvolle managers die werken vanuit een spirituele visie het beste uit mensen weten te halen. Als we kunnen werken vanuit onze innerlijke overtuiging, zullen we altijd het beste uit onszelf halen en zal ons werk enorm aan kwaliteit en waarde winnen.

Een nieuwe, spirituele visie op human resource management, een fascinerende uitdaging voor al diegenen die anderen dagelijks moeten begeleiden, motiveren en inspireren. Van alle managers die geloven in een spirituele kijk op leiderschap waarbij respect voor de ander en diens menselijke waardigheid samen met het handelen vanuit integriteit centraal staan.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.