Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Sous vide: Koken onder hoge druk - Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel, Susie Heller, Michael Ruhlman, Amy Vogler
Sous vide: Koken onder hoge druk - Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel, Susie Heller, Michael Ruhlman, Amy Vogler

Specificaties

Sous vide: Koken onder hoge druk

gevacumeerd koken onder druk

Paperback   Nieuw vanaf € 39,99.

Omschrijving

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Er is geen Tweedehands aanbod gevonden.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 39,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht