Doorgaan naar inhoud

Soundtrackcity Langs de Amstel

Down by the riverside

Luisterboek (MP3)

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als Luisterboek

Niet beschikbaar

Omschrijving

Onze visie op onze omgeving wordt sterk gekleurd door onze persoonlijke situatie – hoe mobiel we zijn, wat onze interesses zijn, onze familieomstandigheden, onze leeftijd, etc.

Je wordt in de wandeling Langs de Amstel door verschillende personages bij de hand genomen op een ontdekkingstocht langs en onder het water van de Amstel. De personages zijn jouw gids en laten je vanuit sterk verschillende perspectieven kijken naar dezelfde plaatsen in de stad.

Startpunt: De Ysbreeker
Weesperzijde 23
1091 EC Amsterdam

Inhoud
Deze geluidswandeling heeft twaalf tracks.

1. Jan
2. Sarah
3. Bernadette
4. Roel
5. Eli
6. Kinderen/Moskee
7. Annemarie
8. Sytze
9. Ine/Willem
10. Maarten
11. Jerzy
12. Jerzy/Sarah

Sound design: Jan-Bas Bollen

Uitleg
De nummers op de kaart worden op de geluidsband uitgesproken. Bijvoorbeeld “Punt 6”. Als je een snelle loper bent kom je misschien eerder bij een punt aan dan voorzien. Wacht dan even totdat het wordt uitgesproken en loop dan weer verder. Als je een langzame loper bent en je hoort het punt uitgesproken worden terwijl je er nog niet bent, kun je het geluid even pauzeren. Als je het punt hebt bereikt druk je weer op play.

Routekaart
Deze wandeling duurt circa 70 minuten. Op de meegeleverde kaart (pdf) is precies te zien welke route de wandeling volgt. Je kunt de routekaart uitprinten voor onderweg of om je vooraf te oriënteren.

Tijdens het wandelen heb je de kaart in principe niet nodig, want in de audio zijn duidelijke wandelinstructies opgenomen. Mocht je toch de weg kwijt raken dan is de kaart een hulpmiddel om weer op het juiste spoor komen. De cijfers op de route geven aan waar elke audiotrack begint. Dus ben je de weg kwijt? Loop naar een cijfer op de kaart en start de desbetreffende track en je bent weer op de route.

De download heeft het formaat van een staande A4, en bevat behalve de kaart een tracklist en informatie over openbaar vervoer.

Openbaar vervoer
De metrolijnen 51, 53 & 54 rijden tussen het Centraal Station en het Amstelstation. Stap uit op station Wibautstraat.

Tram 3 rijdt tussen het Muiderpoortstation en de Zoutkeetsgracht. Stap uit op halte Wibautstraat.



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.