Doorgaan naar inhoud

Sien & Maria

de ultieme poetsgids voor jong en oud

Sien & Maria - S. de Clerck, M. Marien
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Sien en Maria
De ultieme poetsgids voor jong en oud

Voor ‘Sien en Maria, de ultieme poetsgids voor jong en oud’ slaan spring-in-’t-veld Sien De Clerck en moederkloek Maria Mariën opnieuw de handen in elkaar. En als iemand weet hoe je van een huis een gezellige en vooral propere thuis maakt, dan zijn het wel deze twee professionele poetsexperts.

Ramen lappen, stofzuigen, de badkamer en de keuken een beurt geven en je intussen een weg banen doorheen het speelgoed van de kinderen is voor menig – vaak uit huis werkende – vrouw of man een niet te onderschatten karwei. Maar dat is buiten de hulp van Sien en Maria gerekend! Gewapend met zeemvel, emmer en spons loodsen ze jou moeiteloos doorheen je woning en werkruimte en helpen ze jou meteen ook je wagen, caravan en mobilhome om te toveren tot een kraaknette plek.

Welke producten gebruik je waar? Hoe ga je op de juiste manier te werk? Met welke – in deze tijden niet onbelangrijk! – goedkope én makkelijk te hanteren middeltjes verricht je schoonmaakwonderen? Hoe blijft je woning na een grondige poetsbeurt langer netjes en fris? Dat en nog veel, veel meer doen poetsfanaten Sien en Maria maar wat graag voor jou uit de (stof)doeken. Met dit boek boordevol tips bewijzen ze nog maar eens dat schoonmaken fun is, een proper huis je leven stukken aangenamer maakt én dat poetsen je bovendien massa’s energie geeft. Er bestaat bijgevolg geen enkel excuus meer: steek die handen maar uit de mouwen!

Sien De Clerck (°1963) werkt sinds twaalf jaar voor een schoonmaakbedrijf, waar ze advies verleent aan andere bedrijven en schoonmaakpersoneel opleidt. Samen met Maria maakte ze van de televisiereeks ‘Schoon & Meedogenloos’ een absoluut kijkcijferkanon. Ze is ook auteur van verschillende boeken.
Maria Mariën (°1939) leerde al als kind hoe een schone woning er moet uitzien. Haar levenservaring en poetstips deelt ze graag met haar kinderen, kleinkinderen én Vlaanderen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.