Doorgaan naar inhoud

Seks & Geld, Geluk & Dood

mijmeringen uit het ondergrondse

Seks & Geld, Geluk & Dood - Manfred F.R Kets de Vries
Hardback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In dit boek gaat Manfred Kets de Vries voorbij aan de werkbeslommeringen van managers en bespreekt hij hun levensvragen, zoals die ter sprake komen in zijn werk als adviseur en coach. Status blijkt ongrijpbaar, populariteit toevallig, rijkdom heel wankel. Alleen karakter is duurzaam. Zinvolle relaties, verschil maken en zingeving zijn belangrijker dan materiële zaken. De zin van het leven is het aan iets spenderen dat ons overleeft.

Met deze essays wil hij mensen laten weten dat ze niet alleen staan in hun verwarring en dat hun problemen door velen gedeeld worden. Om precies te zijn, hij wil meer hulp bieden aan de managers die erom komen vragen, bijvoorbeeld door erop te wijzen dat alle antwoorden die mensen nodig hebben, in henzelf te vinden zijn – ze moeten alleen zo stil zijn dat ze de antwoorden kunnen horen.

Manfred Kets de Vries, internationaal de meest geprezen Nederlandse managementdenker, is als hoogleraar Leiderschap verbonden aan INSEAD, Fontainebleau. Van zijn hand verscheen eerder bij Uitgeverij Nieuwezijds Het geluk – een handleiding (dat vrijwel integraal is opgenomen in dit nieuwe boek) en Wat leiders drijft – een klinische benadering van gedragsverandering in organisaties.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.