Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Roger Federer - Frank van de Winkel
Roger Federer - Frank van de Winkel

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Houtekiet
 • ISBN:
  9789089244512
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  14,0 x 22,0 x 1,4 cm
 • Gewicht:
  225 gram
 • Jaar:
  2016

Roger Federer

portret van een tennisgod

Frank van de Winkel

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 17,99.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Met mijlen voorsprong is Roger Federer de grootste gentleman die in het tennis heeft rondgelopen. Niemand voerde langer de wereldranglijst aan en heeft zo'n uitpuilende trofeeënkast en bankrekening. Kenners noemen hem wel eens de beste aller tijden.

Na haarfijne portretten van Kim Clijsters en Vincent Kompany heeft schrijver/journalist Frank Van de Winkel nu ook Roger Federers persoonlijkheid blootgelegd. Hoe werd een Zwitserse driftkikker uit een welgesteld gezin en zowat het rijkste land ter wereld zo'n hongerige veelvraat in een afmattende, blessuregevoelige en mondiale sport als tennis? Hoe voelt hij zich daarbij als mens en denkt hij als sportman? Hoe combineert hij leven, liefde, gezin en werk? Welke boodschap heeft hij als sportman en als mens? Is hij echt een halve heilige? Of heeft hij ook minder mooie trekjes? Door de creatieve aanpak van de auteur vertelt Roger Federer zelf zijn verhaal, aan de hand van zijn treffendste uitspraken in de loop der jaren. Met dikwijls een lach, soms een traan en altijd een knipoog. Over de enige mens die God werd.

Frank Van de Winkel (1967) is zelfstandig sportjournalist en schrijver. Hij reisde voor Het Nieuwsblad de (sport)wereld rond en publiceerde onder meer de boeken Kim Clijsters. Een portret, Zero Dope. De eeuwige dopingstrijd in het topwielrennen en de bestseller Vincent Kompany. Van ket tot kapitein.

http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/roger-federer

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 17,99
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht