Doorgaan naar inhoud

Rapporteren

Rapporteren - M. Heerink
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

RAPPORTEREN
Marcel Heerink
Rapporteren is een praktische handleiding voor het schrijven en structureren van rapporten. Aan de hand van duidelijke voorbeelden bespreekt de auteur de belangrijkste aspecten van een rapport. Hij stelt niet alleen de doelgroep en opbouw van een rapport aan de orde, maar geeft ook adviezen over schrijfstijl en werkwijze. Daarnaast geeft de auteur volop tips en trucs om valkuilen te vermijden. De lezer krijgt zo een goed overzicht van technieken en vaardigheden die nodig zijn om individueel of in teamverband rapporten te schrijven.
In Rapporteren staat de vraag van de opdrachtgever centraal en wordt het doel van het rapport steeds voor ogen gehouden. Hierbij wordt uitgebreid gekeken naar de eisen van een goed rapport, zoals objectiviteit, volledigheid en controleerbaarheid. Het boek is hierdoor goed toepasbaar in de praktijk.
Dit boek is geschikt voor studenten die tijdens hun studie schriftelijk verslag moeten doen. Bovendien is Rapporteren een ideaal naslagwerk voor iedereen die in zijn werk goed en systematisch wil rapporteren.
Marcel Heerink is neerlandicus en werkt momenteel als onderzoeker en docent communicatie. Hij heeft een jarenlange ervaring als trainer en consultant in het bedrijfsleven en bij de overheid. Van zijn hand verschenen ook de Praktische schrijfgids, Schrijven in de juridische praktijk (met Susanne Hoogwater) en Rapporteren voor Techniek en ICT.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.