Doorgaan naar inhoud

Pip en Posy in de sneeuw

Pip en Posy in de sneeuw - Axel Scheffler
Hardback
Nieuw vanaf 10,99

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
10,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Pip en Posy hebben veel plezier in de sneeuw. Ze vangen sneeuwvlokjes op hun tong, maken sporen en glijden met een slee van de heuvel af. Dan krijgen ze ruzie: Pip wil een sneeuwkonijn maken en Posy een sneeuwmuis. Hoe lossen ze dat op? 'Pip en Posy in de sneeuw' is een lief verhaaltje voor peuters over samen spelen, ruziemaken en sorry zeggen.

Pip en Posy zijn (meestal) de beste vriendjes in deze serie over de grote en kleine ups en downs in een peuterleven. In elk deel van de populaire reeks, die ook al op tv te zien is als animatieserie, staat een ander thema centraal. Het aandoenlijke duo komt uit de pen van de bekende Gruffalo-illustrator Axel Scheffler, wiens prentenboeken in meer dan 30 landen worden uitgegeven. Voor Pip en Posy geldt: één keer voorlezen is niet genoeg - en maar één deel ook niet.

Dit gebonden kartonboekje van 'Pip en Posy in de sneeuw' is door de stevige uitvoering goed bestand tegen grijpgrage peuterhandjes. Het compactere formaat zorgt voor een nóg hoger oppakgehalte. Voor kinderen vanaf 2 jaar.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.