Doorgaan naar inhoud

Over eten & koken

wetenschap en cultuur in de keuken

Over eten & koken - H. McGee
Hardcover

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten & koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is nu volledig herzien en substantieel uitgebreid. Daardoor blinkt dit nog altijd uiterst leesbare, encyclopedische boek nog meer uit in het omtoveren van a


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Nieuw Amsterdam
  • ISBN:
    9789046800676
  • Bindwijze:
    Hardcover
  • Afmetingen:
    17,5 x 24,6 x 6,0 cm
  • Gewicht:
    1860 gram
  • Aantal Pagina's:
    960
  • Druk:
    10
  • Jaar:
    2006
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

5 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.