Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Veilig betalen

Bij een bestelling op onze website kunt u online direct afrekenen. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd. U kunt op verschillende manieren betalen bij Boekhandel De Slegte. Er is altijd een betaalmogelijkheid die bij u past. 

 • Mister Cash
  Heeft u een Belgische internetbankierrekening? Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betaal direct online via het Bancontact/Mister Cash systeem van Dexia, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, Fortisbank en VDK Spaarbank. Simpel, snel en veilig.
 • Creditcard (Visa, MasterCard, Maestro)
  Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd via het beveiligde TWYP systeem zorgen wij samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
 • iDEAL
  Heeft u een Nederlandse internetbankierrekening? Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank: SNS regiobank, ASN, SNS, Friesland bank, ING, ABN Amro, Rabobank.
 • Paypal
  Betalen met PayPal is veilig betalen én snel bestellen. U heeft alleen een account nodig bij PayPal. Via het bestelscherm van De Slegte logt u in bij PayPal met uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw PayPal-account. U komt direct in de beveiligde omgeving van Paypal waarin uw persoonlijke gegevens al genoteerd zijn en u met één druk op de knop kunt afrekenen.
 • Afrekenen in de winkel
  U kunt er ook voor kiezen bij de betaalopties om een boek te reserveren in een van de De Slegte winkels in België (Antwerpen, Leuven, Gent, Mechelen) of Nederland (Leiden). Dit geldt voor tweedehands boeken, voordeelboeken, studieboeken, curiosa en boeken uit het antiquariaat. Wij houden het boek dan 5 dagen voor u vast. U betaalt in de winkel als u het boek ophaalt. Let op: reserveert u online meerdere boeken en zijn die afkomstig uit verschillende vestigingen van De Slegte? Dan dient u de artikelen apart op te halen bij de desbetreffende vestigingen.