Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Boeken bij Boekhandel De Slegte

De Belgische webwinkel van Boekhandel De Slegte heeft een ongekend ruim aanbod met tal van unieke titels in haar collecties. Van courante tweedehands boeken tot zeldzame collectors items, van afgeprijsde ramsj tot antiquarische boeken in perkament gebonden. Als extra service bieden wij u ook e-Books en luisterboeken. Rondkijken op de website is daarom altijd verrassend. Om niets te missen raden wij u aan om regelmatig ons nieuwe aanbod tweedehands boeken, voordeelboeken, tweedehands studieboeken, antiquariaat, e-Booksluisterboeken en nieuwe boeken te bekijken. Onze voorraad is afkomstig van vijf De Slegte winkels in België en één De Slegte winkel in Nederland en een centraal magazijn. Allemaal te bestellen, gewoon vanuit uw luie stoel!

Tweedehands boeken
Boekhandel De Slegte is al jaren een begrip op het gebied van tweedehands boeken. U vindt bij ons scherp geprijsde tweedehands boeken die u vruchteloos zult zoeken bij de reguliere boekhandel. Omdat Boekhandel De Slegte dagelijks nieuwe voorraad toevoegt, is er is altijd wel wat te vinden dat uw nieuwsgierigheid opwekt of uw leesinteresses prikkelt. En wie weet vindt u eindelijk dat boek waarnaar u al jaren op zoek bent.

Voordeelboeken/Ramsj
Voordeelboeken (ramsj) bestaan uit opgekochte restpartijen die Boekhandel De Slegte voor een voordelige prijs kan aanbieden. Deze titels worden door onze ramsj inkoper zeer gericht ingekocht bij uitgeverijen in binnen- en buitenland. Ze zijn te koop voor zeer interessante prijzen, soms een fractie van de oorspronkelijke nieuwprijs. Maar opgelet: omdat het restpartijen zijn, geldt de regel: op = op.

Studieboeken
Wie voordelig studieboeken wil kopen, gaat naar Boekhandel De Slegte. Wij hebben een ruim aanbod tweedehands studieboeken voor secundair en hoger onderwijs. Nog courante studieboeken kopen wij ook graag terug van u in.

Antiquariaat
Ook op het gebied van oude en/of zeldzame boeken heeft Boekhandel De Slegte een aantrekkelijk aanbod. Elk filiaal heeft wel bijzondere boeken op de plank staan. Voor echt oude boeken, zeldzame bibliofiele drukken, (literaire) handschriften, brieven en archivalia moet u zeker in ons antiquariaat in Antwerpen (Wapper 5) een kijkje gaan nemen. U komt ons antiquariaat ook tegen op gespecialiseerde beurzen in binnen- en buitenland (Londen, Mechelen, Amsterdam, Maastricht et cetera). Met regelmaat verschijnen er catalogi met een selectie uit het aanbod.

Curiosa
Boekhandel De Slegte heeft een verrassend aanbod curiosa. Van handschriften tot brieven, van oude kaarten tot foto's, van penningen tot vinyl & audio. We werken er momenteel hard aan om dit aanbod voor de website beschikbaar te maken. Er zullen dus met regelmaat nieuwe items te koop worden aangeboden.

e-Books
Leest u al digitaal? Op de Nederlandse website van Boekhandel De Slegte koopt u eenvoudig e-Books. U maakt een keuze uit het grote aanbod e-Books, vervolgens betaalt u en kunt u direct downloaden en starten met lezen.

Luisterboeken
Een luisterboek (audioboek) is een geluidsopname van een voorgelezen boek. De webwinkel van Boekhandel De Slegte verkoopt  luisterboeken als bestand die u direct kunt downloaden (MP3). Een luisterboek (audioboek) is een geluidsopname van een voorgelezen boek. Boekhandel De Slegte verkoopt online luisterboeken op CD of als bestand dat u kunt downloaden (MP3). Luisterboek als CD worden thuisbezorgd met de post. De verwachte levertijd staat aangegeven op de website. Wij verzenden nieuwe luisterboeken als CD alleen naar adressen in Nederland. Een luisterboek als bestand kunt u direct downloaden. Ongeacht waar u zich ter wereld bevindt.

Nieuwe boeken
Boekhandel De Slegte staat bekend om het aanbod van tweedehands boeken en ramsj. Als extra service bieden wij u ook nieuwe boeken aan. Bijna elk Nederlandstalig boek dat in de handel is, kunt u via ons eenvoudig vinden en bestellen. Voor de meeste titels geldt: voor 23.00 uur besteld, binnen 1 à 2 werkdagen in huis.