Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Nieuws over ons coronabeleid

Ook in deze onvoorspelbare tijden proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Al kan dat niet altijd zoals u van ons gewend bent. Op deze pagina houden we u op de hoogte van onze ontwikkelingen ten aanzien van het coronavirus.

Vrijdag 3 april 2020

Alle De Slegte winkels in Nederland weer open

Vanaf maandag 6 april gaat ook ons Rotterdams filiaal weer op. Daarmee zijn alle Nederlandse winkels weer geopend met enige beperkingen. Bekijk de aangepaste openingstijden.

Leiden: Maandag 12:00 - 18:00 uur. Dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 17:00
Rotterdam: Maandag 12:00 - 18:00 uur. Dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 18:00
Amsterdam: Maandag 12:00 - 18:00 uur. Dinsdag t/m zaterdag 10:00 - 18:00

Voor alle Nederlandse filialen geldt:

  • Geen inkoop tot nader order
  • Zondagen en pasen gesloten
  • We hanteren strikte afstandsregels
  • Geen koopavonden

In onze webwinkel kunt u altijd terecht voor boeken uit al onze vestigingen en ons Centraal Magazijn. Deze kunt u dag en nacht online blijven bestellen. Reserveren en ophalen in de winkel kan alleen in de Nederlandse filialen.


Donderdag 2 april 2020

De Slegte Leiden weer open op dinsdag t/m zaterdag

Onze huidige openingstijden: In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn onze winkels in België t/m 19 april gesloten. In Nederland is de winkel in Rotterdam gesloten en in Leiden op dinsdag t/m zaterdag open van 10:00 - 17:00 uur. Onze winkel in Amsterdam is geopend behalve op zondag. In onze webwinkel kunt u altijd terecht voor boeken uit al onze vestigingen en ons Centraal Magazijn. Deze kunt u dag en nacht online blijven bestellen. Reserveren en ophalen in de winkel kan helaas pas als de winkels weer open zijn.Zaterdag 28 maart 2020

Belgische winkels t/m zondag 19 april gesloten

De Belgische Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan worden verlengd tot en met zondag 19 april. Onze winkels in België blijven dan ook tot en met 19 april gesloten. In onze webwinkel kunt u altijd terecht voor boeken uit al onze vestigingen en ons Centraal Magazijn. Deze kunt u dag en nacht online blijven bestellen. Reserveren en ophalen in de winkel kan helaas pas als de winkels weer open zijn.

Maandag 23 maart 2020

Rotterdam en Leiden ook gesloten

Ook onze vestigingen in Rotterdam en Leiden sluiten vanaf vandaag de deuren in verband met het coronavirus. De winkel in Amsterdam blijft vooralsnog open. In onze webwinkel kunt u altijd terecht voor boeken uit al onze vestigingen en ons Centraal Magazijn. Deze kunt u dag en nacht online blijven bestellen. Reserveren en ophalen in de winkel kan helaas pas als de winkels weer open zijn.


Dinsdag 18 maart 2020

Belgische filialen tot en met 5 april gesloten

De Belgische Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat tot en met 5 april alle niet-essentiële winkels dicht moeten. Onze Belgische filialen zijn in deze periode dan ook gesloten. De Nederlandse winkels blijven gewoon open. In onze webwinkel kunt u altijd terecht voor boeken uit onze Belgische vestigingen. Deze kunt u dag en nacht online blijven bestellen. Reserveren en ophalen in de winkel kan helaas pas als de winkels weer open zijn.


Vrijdag 13 maart 2020

Belgische filialen zaterdag 14, 21 en 28 maart gesloten

In verband met de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad heeft afgeroepen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, zijn onze Belgische filialen zaterdag 14, 21 en 28 maart gesloten. Op weekdagen blijven de winkels gewoon open van 10u tot 18u.
 

Donderdag 12 maart 2020 

Inkoop boeken uitgesteld

Vanwege de huidige omstandigheden stellen wij het inkopen van boeken tijdelijk uit. Tot 7 april kopen we geen boeken in. Vragen over inkoop en foto’s van uw boeken kunt u altijd mailen naar de desbetreffende filialen.

 

Onze webwinkel is 24/7 open!

Bestellingen worden dan ook dagelijks verzonden! Alle boeken worden met zorg ingepakt en naar u thuis of een adres naar keuze verstuurd. Reserveren kan helaas niet meer tot nader order. 

De Nederlandse filialen blijven vooralsnog geopend.