Doorgaan naar inhoud

Onderhandelen

Onderhandelen - Katia Tieleman, Marc Buelens
Paperback
Tweedehands vanaf 10,00

Koop Tweedehands

Mechelen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
10,00
Levertijd: 4-6 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie Essentials

Omschrijving

Onderhandel jij over taakverdelingen, strategische beslissingen, bedrijfsovernames of je loon? Of onderhandel je met kinderen en pubers? Of ben je betrokken bij regeringsonderhandelingen? Onderhandelen doen we allemaal. Dagelijks. En vaak zelfs zonder het te beseffen. Maar of onderhandelingen lukken of mislukken, komt steeds door dezelfde patronen.

Hoe goed onderhandelen we? In dit boek krijg je vier sleutels om je onderhandelingen intelligenter te maken en je NQ® te verhogen. Je leert elke onderhandeling om te buigen van een stresserende machtsstrijd naar een interactie die boeiende kansen creëert. Je verkent de onderhandelingscultuur van de toekomst en krijgt handvatten om je organisatie onderhandelingsslim te maken.

Onderhandelen ESSENTIALS geeft je tips om anders te onderhandelen, hoger te durven inzetten en het onderhandelingsspel te bepalen. Het toont je de weg naar betere resultaten voor alle partijen in combinatie met open, vertrouwenswekkende relaties. Kortom, het maakt van jou een gedreven en kundig onderhandelaar die met genoegen kan terugblikken op de behaalde resultaten.

DE REEKS

Met ESSENTIALS word je een succesvol manager in een handomdraai. In zeven handige boekjes kom je alles te weten over thema's waar hedendaagse managers niet omheen kunnen. De reeks is geschreven door auteurs van Vlerick Leuven Gent Management School. Ze sluit aan bij de nieuwste wetenschappelijke inzichten, maar reikt evengoed tal van praktische tips en adviezen aan.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.