Doorgaan naar inhoud

Nieuwe mandala-kleurcreaties

kleuren en intekenen, zenstructuren, tekentaal en oersymboliek, mandalaverhalen

Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Twee basismandala's met hetzelfde onderwerp: dat geeft veel teken- en kleuruitdagingen. De eerste basismandala is eenvoudig van opzet, zodat je ruimte hebt om hem verder in te tekenen. Door je mandala daarna te kleuren, kun je hem helemaal naar je eigen hand zetten. De tweede basismandala is meer uitgewerkt en kun je meteen gaan inkleuren.

In zes 'mandalawerkwijzen' leer je onder meer hoe je je keuze maakt voor de basismandala en wat de betekenis is van het symbool van de cirkel. Het werken met zenstructuren wordt op een laagdrempelige manier uitgelegd. Structuren zijn overal en als je dat eenmaal herkent, ga je ze met meer gemak tekenen.

De korte verhalen bij de mandala's kunnen je beleving tijdens het tekenen en kleuren intensiveren. Misschien geven ze je de inspiratie om tot een eigen beschrijving te komen, zodat je mandala nog dierbaarder en persoonlijker wordt.

Kortom: een compleet boek met uitleg, verhalen en natuurlijk mandala's om in te kleuren, die zowel iets bij de beginnende als gevorderde mandalatekenaar in beweging zullen brengen.


Greetje Molenaar werkt al vele jaren met de mandala in haar tekenschool de ronde kunst. Velen hebben zich door haar enthousiasme bekwaamd in deze kunstvorm. Greetje is ook de auteur van onder andere de succesvolle boeken Beginnen met mandala-tekenen en -ontwerpen en Symbolen in de mandala.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.