Doorgaan naar inhoud

Nederlands op niveau

methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen

Nederlands op niveau - B. de Boer, Bernadette de Boer, Birgit Lijmbach
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Nederlands op niveau is een totaalmethode NT2 voor hoogopgeleiden, die de basisvaardigheden van het Nederlands at beheersen. Het boek is opgebouwd rond acht thema’s waarbinnen alle taatvaardigheden aan bod komen: lezen, luisteren, spreken en schrijven Er is apart aandacht voor uitbreiding van de woordenschat en de grammatica.
De methode richt zich bij alle onderdelen op de toepassing, op het gebruik van de taal in de Nederlandse samenleving. Er wordt daarom gebruikgemaakt van originele bronnen, zoals internetteksten, krantenartikelen, literatuurfragmenten en audiovisueel materiaal uit tv-programma’s (op bijgeleverde dvd). Bij het boek hoort ook een website met daarop aanvullende grammaricale oefeningen, luisterteksten en een docentenhadleiding met toetsen.
Nederlands op niveau is als methode NT2 geschreven vaar hoogopgeleiden zoals uitwisselingsstudenten en expats, maar is ook geschikt voor actieve. Zelfstandige leerders van het Nederlands In hat buitenland. Deze methode bouwt voor op Nederlands in actie, maar beide titels kunnen ook los van elkaar gebruikt worden. In termen van het Europees Referentiekader wordt gewerkt van niveau B1 naar B2. Daarmee biedt het voldoende kennis en vaardigheden om te slagen voor het Staatsexamen NT2-II.
Berna de Boer en Birgit Lijmbach zijn ats docent NT2 verbonden aan het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Eerder schreven ze onder meer Nederlands in actie Methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen en De spijker op de kop – Nederlandse uitdrukkingen voor anderstaligen.
www.coutinho.nl
ISBN 978 90 469 0067 3
NUR 624




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.