Doorgaan naar inhoud

Mugaritz

natuurlijke wetenschap van koken

Mugaritz - Andoni Luiz Aduriz
Hardcover

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Chef-kok Andoni Luis Aduriz experimenteert uitbundig en met veel succes in Mugaritz, zijn revolutionaire restaurant in Baskenland, Noord-Spanje, de regio met de meeste Michelinsterren per vierkante meter (Mugaritz heeft er twee). Spanje is al lang aanvoerder van de culinaire avant-garde, en met zijn geraffineerde, intelligente kookstijl en geïnspireerde gerechten bevindt chef-kok Adoni Luis Aduriz zich in de absolute voorhoede van die beweging. Met dit boek deelt Aduriz de recepten van zeventig van zijn signatuurgerechten. Daarnaast legt hij het creatieve proces achter deze gerechten uit ter inspiratie voor chefs, eetliefhebbers en andere culinaire kunstliefhebbers. Een must-have voor de ware foodie.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    VBK
  • ISBN:
    9789021552477
  • Bindwijze:
    Hardcover
  • Afmetingen:
    25,9 x 29,6 x 2,8 cm
  • Gewicht:
    1974 gram
  • Aantal Pagina's:
    253
  • Druk:
    1e
  • Publicatiedatum:
    Mei 2012
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.