Doorgaan naar inhoud

Mindfulness yoga

De bewuste vereniging van adem, lichaam en geest

Mindfulness yoga - F. J. Boccio
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Leiden (Nederland)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
12,50
i
vlekken op de snede.
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Dit baanbrekende boek introduceert een heel nieuwe integratie van yoga en meditatie: Mindfulness Yoga. Mindfulness Yoga legt de nadruk op de spirituele kant van yogabeoefening, een dimensie waar te vaak overheen wordt gekeken. Mindfulness Yoga is het eerste boek waarin de twee disciplines worden gepresenteerd als één beoefening die het lichaam stimuleert, de geest bevrijdt, en mededogen, gelijkmoedigheid en vreugde opwekt.
In het eerste deel van het boek geeft de auteur een prachtige en levendige inleiding op de leringen van de Boeddha en plaats hij die binnen de bredere context van de Indiase spirituele tradities. In de tweede helft van het boek geeft Boccio drie complete reeksen Mindfulness Yoga, met meer dan 100 foto’s, met gedetailleerde aanwijzingen voor lichaam, adem en geest.
Of je nu een beginner bent of dat je al jaren bezig bent, Mindfulness Yoga is voor jou. De reeksen asana’s (lichaamshoudingen) zijn gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te volgen in deze vernieuwende presentatie van Mindfulness Meditatie en Yoga.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.