Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Mijn autoreis naar de Eerste Wereldoorlog + CD-ROM - T. Boudewijns
Mijn autoreis naar de Eerste Wereldoorlog + CD-ROM - T. Boudewijns

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Ronde Tafel, SU De
 • ISBN:
  9789080690950
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  269
 • Genre:
  Reisgidsen

Mijn autoreis naar de Eerste Wereldoorlog + CD-ROM

T. Boudewijns

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 14,50.

Omschrijving

Een twaalftal bijzondere tochten door Belgiƫ en Frankrijk waarin de lezer de mooiste plekjes uit de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog leert kennen. Iedere tocht wordt in een historisch kader geplaatst, waarin de gebeurtenissen tijdens de Eerste Wereldoorlog in desbetreffende streek worden verteld. Hierna volgt een uitgebreide routebeschrijving, waarin regelmatig wordt verwezen naar overblijfselen uit de Eerste Wereldoorlog. Maar ook andere toeristische bezienswaardigheden worden zeker niet vergeten.

Kortom, een twaalftal prachtige routes geplaatst in een historisch kader, voorzien van alle gemakken om de route te kunnen rijden. Zo bevat het boek een cd-rom met de gps-files van de routes, een roadbook, een overzichtskaart per route en een plaatsnaamregister om het de reiziger extra makkelijk te maken. Het geheel is uitgevoerd in een stijlvol maar handzaam boek, geheel in sfeer uitgevoerd.

Auteur Tom Boudewijns (1945) heeft al 25 reisboeken met auto- en motortoertochten op zijn naam staan. In het dagelijks leven is Boudewijns druk met zijn eigen bedrijf VTOtc (Vrije Toering Organisatie), waar een reisbureau en motorvereniging onder vallen. VTOtc Vakanties is gespecialiseerd in auto- en motorvakanties. Boudewijns zit ook zelf graag op de motor; met zijn motorvereniging VTO organiseert hij al meer dan zestien jaar zelf uitgezette motortochten door de Benelux en Duitsland.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Leuven
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 14,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Er is geen Nieuw aanbod gevonden.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht