Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Sergio kookt! / Van gember tot noot - Sergio Herman, Marc Declercq
Sergio kookt! / Van gember tot noot - Sergio Herman, Marc Declercq

Specificaties

  • Auteur:
  • Serie:
  • Uitgever:
    Minestrone
  • ISBN:
    9789490028343
  • Bindwijze:
    Hardback
  • Afmetingen:
    15,8 x 20,7 x 1,6 cm
  • Gewicht:
    379 gram
  • Aantal Pagina's:
    112
  • Jaar:
    2011

Sergio kookt! / Van gember tot noot

Sergio Herman, Marc Declercq

Beoordeel dit boek ook!
Hardback  Tweedehands vanaf € 9,50.

Boek 2 uit de serie Sergio kookt.

Omschrijving

Deel 2: van gember tot noot gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot. "Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan." Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Antwerpen
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
3
€ 9,50
Gent
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 9,50
Mechelen
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 9,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

4 van 5 sterren

Gebaseerd op 2 beoordelingen.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht