Doorgaan naar inhoud

Nooit genoeg

de biografie van Donald Trump

Nooit genoeg - Michael D'Antonio
Paperback
Tweedehands vanaf 9,00

Koop Tweedehands

Mechelen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,00
Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,00
Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

De eerste en allesonthullende biografie van Donald Trump

 

Er is één ding dat Trump drijft: de vaste overtuiging dat hij een uitzonderlijk en superieur mens is. Hij begon als showman op Broadway, werd projectontwikkelaar en daardoor de beroemdste zakenman van Amerika. Nu is hij in de race voor het Amerikaanse presidentschap.

Gesteund door het fortuin en de politieke connecties van zijn vader, groeide Trumps zakenimperium tot grote hoogte. Ook Trump zelf ontwikkelde een meer dan levensgroot imago, waarbij hij zichzelf neerzette als het levende symbool van extravagantie en succes. Een succes dat hij nastreeft met een vasthoudendheid die grenst aan een obsessie. Hierdoor kreeg hij wel vrijwel alles waar hij zijn zinnen op had gezet.

In het begin van zijn kandidaatstelling zorgde hij voor zoveel controverse en stond hij op zoveel tenen, dat men zich begon af te vragen wat zijn drijfveren waren. D’Antonio geeft hier antwoord op in de eerste biografie van misschien wel de nieuwe president van de Verenigde Staten van Amerika. Hij interviewde Trump zelf en zijn vijanden, maar sprak ook uitgebreid met familieleden, onder wie alle volwassen Trump-kinderen.

 

Michael D’Antonio was vele jaren journalist en won met zijn collega’s de Pulitzer Prijs. In 2013 verscheen van zijn hand Mortal Sins, over kindermisbruik binnen de katholieke kerk in de Verenigde Staten. Hij schreef ook voor Esquire, The New York Times Magazine en Sports Illustrated.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.