Doorgaan naar inhoud

Nepal

Nepal - Unknown
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie Insight guides

Omschrijving

Nepal heeft veel meer te bieden dan alleen het reusachtige Himalayagebergte. Ontdek in deze gids de onvoorstelbare diversiteit van dit land en het schitterend bewaard gebleven erfgoed. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met al deze opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen en culturen.
In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis en cultuur. Daarna volgt een gedeelte over de 'Flora en Fauna', 'Festivals' en 'Trektochten'. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de hoofdstad Kathmandu naar de weelderige Vallei van Pokhara in het Annapurnagebied. Langs de indrukwekkende Mount Everest naar het mysterieuze Thyangbocheklooster en vervolgens naar de uitgestrekte bossen en jungle van de Terai. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over 'Sherpa's', de 'Geboorteplaats van de Boeddha', 'Sherpaklooster en gompa's', en 'De Weg naar Tibet'.
In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, reisbenodigdheden, toeristische tips, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Nepal is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.