Doorgaan naar inhoud

Hongaarse specialiteiten

Hongaarse specialiteiten - Anikó Gergely, Michiel Postma, Eveline Deul
Gekartonneerd met stofomslag

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Salami, goulash of gevulde pannenkoeken: de Hongaarse keuken biedt voor ieder wat wils - van stevige eenpansgerechten via vleesgerechten tot verfijnd culinair genot. Deze enorme verscheidenheid was er echter niet altijd. De smeltkroes van verschillende culturen in Hongarije leidde tot een symbiose tussen de kookkunsten van verschillende Aziatische veroveraars en de verfijnde Europese keuken. Wie aandachtig proeft, kan via de Hongaarse keuken een gastronomische wereldreis maken: een vleugje Azië, Turkse invloeden, de ruwe keuken van de Balkan en een toefje Italië. Het geheim van de Hongaarse keuken ligt in het bijzondere gebruik van kruiden en specerijen en in de speciale bereidingswijze van de gerechten, waardoor alle ingrediënten optimaal tot hun recht komen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.