Doorgaan naar inhoud

Eten in Italië

Eten in Italië - Antonio Carluccio, Priscilla Carluccio
Gekartonneerd met stofomslag
Tweedehands vanaf 18,50

Koop Tweedehands

Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
18,50
Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
18,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij. Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is volgens Antonio Carluccio de laatste jaren op een droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtsreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit de rivier of de zee; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met de aarde nog aan de wortels. Dit, zo schrijft de auteur, is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!
In Eten in Italië beschrijven Antonio Carluccio en zijn vrouw Priscilla de goede tradities uit het verleden in combinatie met de culinaire inzichten van deze tijd. Maar bovenal presenteert dit boek hun persoonlijke kijk op het Italiaanse eten – waar de ingrediënten vandaan komen en waarom ze smaken zoals ze smaken.
Eten in Italië is een ware encyclopedie over Italiaanse voedingswaren, met meer dan 200 klassieke en hedendaagse recepten van een ’s werelds grootste autoriteiten op het gebied van Italiaans eten.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

4,8 van 5

Gebaseerd op 5 beoordelingen

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.