Doorgaan naar inhoud

De boom in

De boom in - Eliza Romeyn-Peeters, Hilde Deweirdt
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Het bos saai? Vergeet het maar! Seizoen in, seizoen uit valt er tussen de bomen heel wat te beleven. Zoek naar dierensporen in de winter en bouw een insectenhotel in de lente. In de zomer gaat er niets boven een gezellige avondwandeling. In de herfst kan je lekkere dingen koken met noten.
Ben jij een sportieve ravotter? Dan zal je je zeker amuseren met de leuke spelletjes en uitdagingen uit het boek. Of ben je een nieuwsgierige speurneus? Dit boek helpt je om de grote mysteries van het bos te ontrafelen. Ook creatievelingen vinden via dit boek hun weg naar het groen. Dankzij de vele kook- en knutseltips leren zij de natuur om te toveren tot een echt kunstwerk.
De boom in! staat boordevol leuke activiteiten en originele doetips om met het hele gezin, je vriendjes of je klas het bos beter te leren kennen. Ideaal voor, tijdens en na een boswandeling. Wedden dat een bezoek aan het bos hierna nooit meer hetzelfde zal zijn?
De Boom in! ontstond uit een vruchtbare samenwerking tussen de Vereniging voor Bos in Vlaanderen en de Gezinsbond. ELIZA ROMEIJN – PEETERS hield de pen in de hand en verzamelde tips en info van medewerkers en vrijwilligers van de Vereniging voor Bos in Vlaanderen. HILDE DE WEIRDT ging maar al te graag samen met Eliza aan de slag om al die informatie te vertalen naar gezinnen en tot een mooi geheel te smeden.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.