Go to top
De meest verrassende boekhandel
100 Lifehackingtips om prettiger en efficienter te werken - Martijn Aslander
100 Lifehackingtips om prettiger en efficienter te werken - Martijn Aslander

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Duuren Media, Van
 • ISBN:
  9789089650092
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  140
 • Genre:
  Management & Economie

100 Lifehackingtips om prettiger en efficienter te werken

de nieuwe manier van timemanagement

Martijn Aslander

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je telefoongedrag of het organiseren van je leven. Zodat het leuker en beter wordt! Lifehacking is daarmee een mix van timemanagement, kennismanagement en persoonlijke ontwikkeling.
Wie wordt niet dagelijks overspoeld door allerlei soorten informatie? Hoe kun je er nu voor zorgen dat je overzicht houdt en voorkomt dat je gaat lijden aan informatiestress? De kunst is de informatie op te sporen, te organiseren, te filteren en te delen. Dat is waar lifehacking over gaat, over meer doen in minder tijd, op een leukere en slimmere manier. Tijd overhouden om te creëren en je te richten op zaken die je echt belangrijk vindt. Lifehacking wordt daarbij geïnspireerd door Getting things done van David Allen. Een handige en complete manier om prettig en efficiënt te werken zonder stress.

Voor wie is dit boek bedoeld? Voor iedereen die in zijn werk gebruikmaakt van een computer, maar geen idee heeft hoe je met een kleine inspanning een hoop dagelijkse taken veel makkelijker voor elkaar krijgt. Voor iedereen die veel op het web werkt, maar nog nooit van RSS heeft gehoord. En voor mensen die de schoonheid van een slimme vondst kunnen waarderen en er hun voordeel mee doen.

Op Lifehacking.nl schrijft een team lifehackers over deze vondsten, en dragen de lezers bij in onze zoektocht naar slimme hacks in deze wereld.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht