Doorgaan naar inhoud

Leven met engelen [e-Book]

een spirituele weg

Leven met engelen - Hans Stolp
e-Book
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

In Leven met Engelen van Hans Stolp lees je over de aartsengel die verantwoordelijk is voor onze tijd en hoe we ons bewust kunnen worden van de opdracht waarmee wij op aarde zijn gekomen.

Steeds meer mensen - met name jongeren - hebben ervaringen met Engelen en nemen Engelen waar. Uit al die fascinerende verhalen blijkt wat Engelen ons kunnen geven: inzicht, troost en bemoediging, en dat ze soms ook daadwerkelijk ingrijpen.

Ons bewustzijn opent zich weer voor de werkelijkheid van de Engelen, na een lange tijd van afgeslotenheid. Maar nu de Engelen terug zijn, blijkt dat hun verhouding met ons veranderd is: zij hebben niet alleen óns iets te geven, wij ogen ook hén iets geven. Onze liefde en dankbaarheid is hun geestelijk voedsel.

Van oudsher werd ons door ingewijden doorgegeven hoe de Engelenwereld eruit ziet. In dit boek worden negen groepen Engelen beschreven, die alle hun eigen taak hebben in het kosmische bestel. Eens in de 350 jaar is een van de Aartsengelen heel in het bijzonder verantwoordelijk voor de aarde en alle wezens die haar bewonen. Zo wordt onze tijd geïnspireerd door de Aartsengel Michaël.

Wanneer we ons bewust worden van die inspiratie kunnen wij zowel onszelf beter begrijpen, evenals de tijd waarin wij leven, met al zijn opvallende veranderingen. Bovendien kunnen we ons dan bewust worden van de heel eigen opdracht waarmee wij naar dit leven in deze tijd gekomen zijn.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.