Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Chef school - Joanna Farrow
Chef school - Joanna Farrow

Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Tirion
  • ISBN:
    9789043912686
  • Bindwijze:
    Hardcover
  • Aantal Pagina's:
    256
  • Genre:
    Koken
  • Illustraties:
    Stephen Conroy

Chef school

stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional

Joanna Farrow

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardcover  Tweedehands vanaf € 18,50.

Omschrijving

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs

Vestigingen in Nederland

Amsterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 18,50
Leiden
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 18,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Voordeelboek

Vestiging
Voorraad
Prijs
Leuven
1
€ 29,95 € 12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht