Doorgaan naar inhoud

Leer te mediteren

Leer te mediteren - David Fontana
Paperback
Tweedehands vanaf 8,00

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
8,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Leer te mediteren is een praktische en toegankelijke meditatiehandleiding. U leert hoe u, door te mediteren, stress en angst kunt overwinnen, geestelijk en lichamelijk tot rust kunt komen, uw creativiteit kunt ontplooien en uw ware, innerlijke zelf kunt ontdekken.

Dit boek helpt u om, vanuit welke behoefte of stemming dan ook, aan de hand van oefeningen, visualisaties en bekrachtigingen harmonie van lichaam en geest te bereiken.

Puttend uit 25 jaar ervaring leidt meditatiemeester David Fontana de lezer op de weg naar het zelf, om tot verrijking van het zelf te komen. Hij legt uit hoe u de, voor het mediteren, juiste gemoedstoestand kunt bereiken, de juiste context kunt scheppen, en helpt u de juiste verwachtingen te koesteren. Hij geeft inzicht in de belangrijkste traditionele meditatietechnieken, van het zenboeddhisme tot het taoïsme, en vertaalt deze naar een voor de lezer praktisch meditatieprogramma voor het vinden van innerlijke rust. Wie eenmaal begonnen is met mediteren, legt hiermee een blijvende basis voor een rijk en bevredigend leven.

Leer te mediteren biedt een heldere uitleg bij de grondbeginselen van het mediteren en bouwt daar voorzichtig op voort, zodat dit boek u uw leven lang tot steun kan zijn.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.