Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Leela - Het leven als spel + DVD - J. van der Hagen
Leela - Het leven als spel + DVD - J. van der Hagen

Specificaties

 • Auteur:
 • ISBN:
  9789077247433
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  190
 • Genre:
  Spiritualiteit

Leela - Het leven als spel + DVD

boek in doos met kaarten en dvd

J. van der Hagen

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

Het leven als spel
Leela
We leven in een transformatietijdperk en gaan naar een tijd die gekenmerkt wordt door eenheid. Om los te komen van het oude moeten we het verleden helen en om het nieuwe te kunnen omarmen, moeten we de mogelijkheden ontdekken van ons oneindig geestelijk potentieel. In het kader van deze grote verandering kunnen we het Leela-spel zien. Het spel is een middel om ons vrij te maken van oud karma en ons bewust te worden van de mogelijkheden die we hebben om een briljante toekomst te scheppen, zowel individueel als als collectief. Het Leela-spel opent de deuren van het onder- en bovenbewustzijn. Het is een spel dat de harten opent en de mens weer in de oorspronkelijke staat van liefde kan brengen.
In het boek wordt de achtergrond en methodiek uitgelegd. De 24 bewustzijnskaarten kunnen worden gebruikt om te reizen in de geest en de grenzeloze ruimte te verkennen van het innerlijk universum. De 24 genezingskaarten kunnen helpen om lichaam, geest en ziel te reinigen van oude psychische en lichamelijke wonden. Op de dvd is te zien hoe je met de kaarten kunt werken en hoe een Leela-reis vorm kan krijgen.
Het werken met de Leela-kaarten gebeurt meestal met twee mensen, een reiziger en een begeleider. Je kunt er ook alleen mee werken, maar dan gaat het vaak om channelen en automatisch schrijven. Het spel heeft een fascinerende, directe werking als het therapeutisch wordt ingezet bij het helingsproces van cli en en kan dus ook worden gebruikt door therapeuten.
Joop van der Hagen is bewustzijnstrainer. Hij heeft verschillende methodieken ontdekt en verder ontwikkeld om mensen te genezen en bewust te laten worden van hun capaciteiten. Hij is tevens kunstschilder en de schrijver van Herinneringen van een nieuwetijdskind, een boek met schilderijen en gedichten naar aanleiding van de zwangerschap en geboorte van zijn jongste kind, en Werken aan jezelf, een boek over therapie en bewustwording.
Genezingskaarten
Mijn lichaam is als van glas. Het is doorzochtig, is kan er zo doorheen kijken. Aandachtig kijk ik naar ik een plek in mijn lichaam waar ik daar iets wat er niet in thuishoort. Ik haal een symbol uit mijn lichaam en krijg een indruk van de oorzaak van mijn pijn. Een liefdevolle hand heelt die plek in mijn lichaam.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht