Doorgaan naar inhoud

Kookologie

Kookologie - Charlotte Borggreve
Hardcover
Tweedehands vanaf 6,00

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
6,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Voordeelboek

Centraal Magazijn
12,95  7,90
Levertijd: 5-8 werkdagen

Omschrijving

Ingrid Robers en Charlotte Borggreve
Kookologie. Een kook- & knutselboek voor kinderen!

Een boek voor kinderen, boordevol leuke en haalbare creatieve kook- en knutselideeën. Met onder andere recepten, eet-knutselcadeautjes, gekke en leuke maak- en versiertips om de tafel zo mooi mogelijk te dekken en zelf uitnodigingen, menukaarten en placemats te maken. Voor jezelf, familie of vrienden en vriendinnen.
Op elke spread komt een speciaal thema aan bod. Wat dacht je van een echt Griezeldiner? Een Glitterdiner of een Picknick in de huiskamer of een recept voor hondenkoekjes? En als klapstuk een Feestdiner waarbij je je gasten echt zult verwennen.

Eten wordt nog leuker, lekkerder en gezelliger als je je laat inspireren door dit boek. Praktisch, niet te ingewikkeld en vooral verrassend.
Een bijzonder boek door de creatieve invalshoeken, de collage-achtige vormgeving en de korte – voor kinderen zeer praktische – teksten.

Ingrid Robers is beeldend kunstenaar en illustratrice. Ze werkte onder meer voor Oilily en is momenteel docente aan de Artemis Styling Academie, de opleiding voor styling en vormgeving.
Charlotte Borggreve ontwikkelt kookprojecten, veelal voor kinderen. Ze was mede-initiatiefnemer en directeur van het Amsterdamse Kinderkookkafé en is momenteel projectleider van het lesprogramma Multi Culti Cooking. Zij publiceerde eerder onder meer het Kijkkookboek van het Kinderkookkafé.

reeds verschenen
48 pagina’s
20 x 20 cm
gebonden
geïllustreerd, geheel full colour
ISBN 978 94 90128 03 6
NUR 216, 246

€ 12,95


Specificaties