Doorgaan naar inhoud

Klare taal plus

Klare taal plus - Jenny van der Toorn-Schutte
Paperback
Nieuw vanaf 44,95

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
44,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Wat Klare taal! is voor beginners, is Klare taal plus voor de gevorderde taalleerders. Lastige grammaticakwesties die in Klare taal! voorkomen, worden in Klare taal plus herhaald en uitgebreider behandeld. De nadruk verschuift van het leren kennen van de verschillende grammaticale vormen naar de zinsbouw. De voorbeelden en oefeningen zijn origineel en uitdagend door veelvuldig gebruik van authentieke teksten uit onder meer kranten en tijdschriften.

Deze grammaticamethode is geschikt voor gevorderde anderstaligen en heeft als eindniveau B2. Hierdoor past dit boek goed in een voorbereiding op het Staatsexamen Nederlands als tweede taal, programma II. Klare taal plus kan zowel zelfstandig als klassikaal worden doorgewerkt.

De vertrouwde opbouw van Klare taal! is gehandhaafd in Klare taal plus: op de linkerbladzijde worden de regels uitgelegd en toegelicht aan de hand van voorbeelden; op de rechterbladzijde staan de oefeningen.

Naast de dertig lessen bevat dit boek veel extra oefenmateriaal, een lijst van onregelmatige, werkwoorden, een lijst van werkwoorden met een vast voorzetsel, een lijst van werkwoorden die met een prefix een andere betekenis krijgen, een het-woordenlijst en de antwoorden.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

1 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.